Voor de Welpen heb je verschillende soorten insignes. 

 

Zoals:

Spoorzoeken, Knopen, Varen, Sport, Spelexpert, Journalist, Kunstenaar, Show, Natuur, Weer, Culturen, Wijde Wereld, Ik, Geschiedenis, Samen, Thuis, EHBO, Koken, Leiding voor een dag, Kampvuur, Nachtje Kamperen, Zakmes en Pionieren.

 

knrm opendag

 

De oudste welpen gaan in hun laatste jaar  in opleiding voor CWO1. cwo1 insigne

 

CWO1 staat voor de eerste kennismaking met zeilen. Hier zit een theorie examen aanvast en praktijk zeilen als dit beide voldoende word afgerond hebben de kinderen CWO1 gehaald. Hiernaar kunnen zij verder voor CWO2 en 3 bij de Verkenners.

 

Onze Welpen werken zelfstandig aan hun insignes doormiddel van een insigne boekje. Dit boekje krijgen zij tijdens de opkomst. De welpen mogen zelf een insigne kiezen die ze willen doen. 

De insignes zijn vrijblijvend, ze mogen de opdrachten maken maar is niet verplicht. Is natuurlijk wel leuk om zo veel mogelijk insignes bij elkaar te krijgen voor op je mouw.

 

In dit boekje staan verschillende opdrachten in 3 verschillende niveau's. De leiding geeft aan welk niveau ze mogen doen. De opdrachten kunnen thuis of op het clubhuis worden uitgevoerd. De opdrachten die thuis gedaan worden, beoordelen wij door middel van foto's en video's die de Welpen door sturen naar de leiding. 

 

Als dan alle opdrachten zijn voldaan krijgt de Welp de wel verdiende insigne.

 

Ook doen de welpen sommige insignes gezamelijk, maar dan zijn dit vaak speciale insignes.

 

 

kook insigne