juni

juni

van 19:30 tot 23:00 uur

Zomeravond biljarten bij Krijt op Tijd

DE gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging. Loop binnen en speel mee!

Per eind augustus is er plaats voor nieuwe spelers, zowel op de donderdag- als vrijdagavond.

Onze biljartzaal vindt u op de bovenverdieping van Dorpshuis De Kastanjeboom.

juli

juli

van 09:00 tot 20:00 uur

Tour de Soes 3 juli 2022 09:00 uur.

Tour de Soes is een leuk, ontspannen jaarlijks fietsevenement voor elke leeftijd. Georganiseerd door lokale Rotaryclubs, (Harenkarspel, Den Helder-Julianadorp, Anna-Paulowna en Heerhugowaard e.o.)

De routes gaan langs de mooiste plekjes van de Noordkop.

Alle soorten fietsen zijn toegestaan. De opbrengst komt allemaal ten goede aan de jeugd, educatie, groepen in onze samenleving die het moeilijk hebben, vooral lokaal/regionaal.

Er zijn meerdere afstanden (15) 30,60 of 120 Km vanaf verschillende startpunten.

Dit jaar is er weer Tour de Soes , we gaan u op de eerste zondag van juli 2022  verwelkomen.

van 19:30 tot 23:00 uur

Zomeravond biljarten bij Krijt op Tijd

Onze biljartzaal vindt u op de bovenverdieping van Dorpshuis De Kastanjeboom.

8 aug t/m 17 aug

Zomerkamp NAWAKA 2022

De zeeverkenners gaan van 8-17 augustus 2022.

De welpen gaan van 13-17 augustus 2022.

De wilde Vaart leden worden medewerker van het Nawaka.
Zij zullen er waarschijnlijk al iets voor 8 augustus zijn en vlak na 17 augustus weer vertrekken.