LID WORDEN:

Stuur eenvoudig een mail naar:

Klik hier voor mail naar: info@scoutingaquarius.nl

Goed om te weten:

Wij hanteren bij de Dolfijnen een leeftijdscategorie van ongeveer 7-11 jaar. Bij de Zeeverkenners: 11-15 jaar en bij de Wilde Vaart: 15-18 jaar.

Zeer belangrijk is dat de kinderen kunnen zwemmen (minimaal één zwemdiploma, liefst meer). Zonder zwemdiploma is het niet mogelijk lid te worden van waterscouting. Die verantwoordelijkheid kunnen wij niet op ons nemen.

Het nieuwe lid is van harte welkom om een aantal keer een kijkje te nemen. Graag hebben we dan een contactadres en telefoonnummer om u te kunnen bereiken, indien dit nodig mocht zijn. We sturen een inschrijfformulier, dat u geheel vrijblijvend kunt invullen.

Contributie

Tijdens de laatste ledenvergadering is besloten om de contributie m.i.v. september 2017 te verhogen. Wordt dan € 142,50 per lid per jaar. Dolfijnen, zeeverkenners en wilde vaart betalen vanaf heden een gelijk bedrag.

Waaruit bestaat de contributie

Contributie € 120,-

Extra uitgaansgeld € 12,50

Huur reddingsvest € 10,-

Contributie wordt aan het begin van het seizoen (september) vooraf betaald.

Opzeggingen dienen voor 1 oktober binnen te zijn. Er wordt geen restitutie verleend bij opzegging gedurende het lopende seizoen.