Nieuwe gezichten de in Kunstcommissie Harenkarspel

Laatst gewijzigd: 23-01-2020 | 20:34:04

Ieder jaar na het evalueren van de jaarlijkse kunstroute Kunst-op-locatie is de vraag: wie van de commissieleden gaat door en wie wil liever stoppen? Drie van de oudleden namen in 2019 afscheid. Gelukkig werd in korte tijd aanvulling gevonden.

Zo bestaat de Kunstcommissie weer uit 7 leden. Op de foto van links naar rechts: Marijke Couvert, Bertie van Mourik, Cees de Wagt, Mirjam van der Welle, Marjanne Janssen (interim-voorzitter), Nelleke Domburg en Johan de Wilde.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor Kunst-op-locatie 2020 vergevorderd. De route zal op 16 en 17 mei gaan door de dorpen Dirkshorn, Stroet, Sint Maarten, Valkkoog en Groenveld.

Op dit moment werkt de Kunstcommissie ook enthousiast aan de voorbereiding van een aantal creatieve workshops voor leerlingen van de drie basisscholen in de route van Kunst-op-locatie 2020. Het doel is om kinderen technieken aan te reiken om zelf creatief en kunstzinnig aan de slag te gaan. De resultaten van deze workshops zullen tijdens de kunstroute tentoongesteld worden in de Protestantse kerk te Dirkshorn en in ’t Centrum te Stroet.

Bron: Dirkshornbruist