THUIS OP AVONTUUR

zaterdag 23 januari 2021

Laatst gewijzigd: 10-02-2021 | 15:57:43

Zaterdag 23 januari organiseren wij voor al onze leden De grote Scouting Aquarius Quiz!

In verband met de verlenging van de lockdown en de Coronacrisis hebben wij tot nader order nog  steeds geen opkomsten op de zaterdag. Maar… scouting zou scouting niet zijn als we daar niet wat op zouden verzinnen!

Daarom organiseren wij: De grote Scouting Aquarius Quiz!🤩
En wel op zaterdag 23 januari van 15 uur tot 16 uur. Jij bent er toch ook bij? Mocht je helaas niet kunnen, meld je dan af (net als altijd) bij je leiding.

Voor nu: De quiz is op Kahoot en daarvoor heb je geen account nodig. Alleen een extra scherm om de antwoorden op te geven. Kijk naar onze berichten via WhatsApp.

Op zaterdag 6 februari organiseerde de leiding ook nog een leuke online bijeenkomst voor de Welpen!