NAZOMERKAMP 2020

PRACHTIG weekendkamp voor iedereen!

Laatst gewijzigd: 09-09-2020 | 14:31:18

Vanwege de Corona-crisis en de daarbij behorende maatregelen is het ons helaas niet gelukt een ”Corona-proof” zomerkamp neer te zetten. We schuiven de plannen voor zomerkamp 2020 gewoon door naar 2021.

Maar wat is nu een zomer zonder scoutingkamp? Daarom presenteren wij het: NAZOMERKAMP.

MEENEMEN BRIEF ONDERAAN DIT BERICHT TE DOWNLOADEN!

Het is weliswaar geen week weg, maar wel een weekend vol zomerse activiteiten en plezier bij het clubhuis.

zaterdag 12 en zondag 13 september 2020.
Aanvang
Zaterdag 10:00 uur.
Afgelopen
Zondag ongeveer 13:30.
De leiding en de Wilde Vaart / Stam helpen daarvoor en daarna met opbouwen en afbreken!

Thema
Het bikkelkamp heet dit jaar het nazomerkamp. Het thema is tropisch. Denk hierbij aan tropische aankleding. Van het terrein, en van de leden. Kleed je dus tropisch! Ook eten en drinken we tropische dingen.

We gaan diverse Tropische spelen doen. En verder: vrij zeilen, roeien, wrikken en chillen met mocktails van Rick! Er is een avondspel, een kampvuur en een afsluitend Tropisch spel op zondagochtend.

Opgave
eldorado@scoutingaquarius.nl
tucana@scoutingaquarius.nl
Kosten € 15,- per persoon.

Brief MEENEMEN:  MEENEMEN NAZOMERKAMP 2020