Aquarius Scoutsgame 2020

Ivm het coronavirus tot nader order geen opkomsten. Verveel jij je ook thuis? Doe mee!

Laatst gewijzigd: 06-04-2020 | 14:05:38

Beste leden en hun ouders/verzorgers,

Omdat het natuurlijk ontzettend jammer is dat we even geen opkomst kunnen houden elke zaterdag, brengen wij de opkomst naar jullie toe! Dit doen we met de Aquarius Scoutgame! Deze weken krijgen jullie ipv de opkomst deze uitdaging aangeboden. Voel je vooral vrij in je creativiteit!
Ga naar LINK: Aquarius Scoutsgame 2020

Voor Scouting Nederland poster en andere activiteiten ga naar: Scouting Nederland: Ik Scout Thuis

Wat ook een leuk idee is, is om dit met broertjes/zusjes te doen! Natuurlijk is het niet verplicht om mee te doen aan deze game, desondanks is het een leuke bezigheid in deze gekke weken.

Wij zien graag al jullie creatieve opdrachten tegemoet, wensen jullie veel plezier en hopen jullie gauw weer te zien tijdens de opkomst!

Leidingteam en bestuur.