Enthousiaste hulptroepen lees dit even!

Laatst gewijzigd: 15-03-2020 | 18:38:00

Beste vrijwilligers, buitenmensen, hobbyisten, watersporters;

Scouting groep Aquarius Dirkshorn is met spoed opzoek naar meerdere enthousiaste hulptroepen voor de huidige leiding van Zeeverkenners en Welpen, wie komt ons ondersteunen en helpen tijdens opkomsten en kampen? Wie loopt er eens een opkomst mee en/of helpt ons tijdens een eerst komend kamp!?

Voor de Zeeverkenners, leeftijdsgroep 11 t/...m 15, zaterdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur, neem via een bericht contact op met Sandra van Steijn.

Voor de Welpen leeftijdsgroep 7 t/m 11, zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur, neem via een bericht contact op met Sam Muntjewerf.

We hebben niet vaak hulp nodig, maar nu wel! Alvast dank voor jullie enthousiaste reacties, vr.gr. leiding & bestuur scoutinggroep Aquarius Dirkshorn.

Delen wordt op prijs gesteld!