Zeeverkenners: zeilinstructieweekend 2019!

Haal je kielboot (cwo) 1/2 of 3!

Laatst gewijzigd: 14-06-2019 | 22:16:05

Voor alle kandidaten die bezig zijn met het behalen van een kielboot/cwo diploma! Hieronder vallen: kielboot 1, kielboot 2 en kielboot 3/MBL.

Tijdens dit weekend wordt de eerste kans voor het praktijkexamen en het theorie herexamen getoetst. Daarnaast staat dit hele weekend in het teken van instructiezeilen om het felbegeerde diploma te kunnen behalen!

Het zeilinstructieweekend vindt plaats bij Scouting Anna Paulowna. Het weekendkamp begint op vrijdagavond 28 juni, we verzamelen om 18:30u in Anna Paulowna. Vervoer naar Anna Paulowna is op eigen gelegenheid. Adres: Kneeskade 11 in Anna Paulowna.

Vrijdagavond om 19:30u zullen de theorie herexamens afgenomen worden.

Het kamp zal ten einde zijn op zondag 30 juni om 16:00u, vervoer is ook voor de terugweg op eigen gelegenheid.

De kosten van dit zeilinstructieweekend zijn 20 euro per persoon. Dit graag vóór 28 juni overmaken op: NL 50 INGB 0009481452 tnv Scouting Aquarius onder vermelding van de naam van de deelnemer en ’Zeilinstructieweekend 2019’.

De vergoedingen voor de examens zijn mogelijk reeds betaald a 12,50 euro per deelnemer. Mocht dit niet zo zijn: maak dit dan samen met het kampgeld over naar bovenstaand rekeningnummer.

Opgave: wij verwachten dat alle deelnemers die dit seizoen bezig zijn met het behalen van een kielboot/cwo diploma mee gaan met dit weekend. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn: geef dit dan zsm door aan de leiding via eldorado@scoutingaquarius.nl of via whatsapp.

Paklijst:

-          Volledig scoutinguniform (uniform + das)

-          Isolatiematje (geen luchtbedden ivm beperkte ruimte)

-          Slaapzak

-          Kussen

-          Pyjama

-          Zonnebrandcreme

-          Toiletspullen

-          Regenkleding/zeilkleding (!)

-          Gekeurd reddingsvest (indien in eigen gebruik)

-          Warme trui

-          Groepstrui (indien in bezit)

-          Voldoende ondergoed (minimaal 3 stel)

-          Voldoende paar sokken (minimaal 3 paar)

-          Voldoende bovenkleding (shirts)

-          Voldoende onderkleding (spijkerbroeken)

-          Zwemkleding en handdoek

-          Stevige schoenen (geen regenlaarzen!)

-          Waterdichte tas (voor in de boot)

-          Bidon/veldfles

-          Zaklamp

- Medische formulieren + kopie ID kaart en zorgpas (medisch formulier is te downloaden via de website), graag bij aanvang van het kamp inleveren bij stuurvrouw Marijke van de Veen

(Wij mogen deze formulieren in het kader van de AVG wet niet bewaren, daarom vragen wij bij aanvang van ieder kamp om nieuwe formulieren)

Electronica:

We verbieden het niet om elektronica (camera’s, telefoons etc) mee te nemen, dit is op eigen risico. Telefoons en andere communicatie apparatuur wordt door de leiding ingenomen en op bepaalde tijdstippen teruggegeven. Dit om onder andere de sfeer op kamp te bewaren.

Contactpersoon tijdens kamp: stuurvrouw Marijke.

Vragen? Bericht ons!

Namens de zeeverkennerleiding,