Zeeverkenner leiding stelt zich voor!

Schipper Sandra, stuurvrouw Marijke, stuurman Donovan en stuurman Rick

Laatst gewijzigd: 24-03-2018 | 03:44:07

Vanwege wisselingen in het leidingteam van scouting Aquarius hebben de zeeverkenners sinds september 2017 nieuwe leiding! Schipper Sandra, stuurvrouw Marijke, stuurman Donovan en stuurman Rick stellen zich voor:

Schipper Sandra van Steijn - Beste Allemaal ,

Mijn naam is Sandra van Steijn ,48 jaar, getrouwd met Michel en samen hebben we een dochter Dominique van 16. Ik woon in Den Helder.

Ik ben drie jaar geleden bij de INKA’s de scouting ingerold als leiding. Mijn nichtje Anne Kramer was daar al leiding en mijn dochter was lid. Ook daar was een leidingprobleem en ik zou het gaan proberen.

Na de opheffing van de INKA’s wilde ik niet stoppen en ben ik met Anne en Ilona meegegaan als leiding bij Aquarius.

Nu ga ik het vierde jaar in als leiding ,ik vind het zo leuk. Ik ben gek op water en varen en ik vind het vooral leuk om de kinderen te zien ontwikkelen.

Ikzelf moet dus ook nog goed oefenen voor mijn CWO 3 praktijk.

Ik heb dus geen scoutingachtergrond en door de wisseling van het leidingteam vorig jaar heb ik nu de schippersrol. Marijke is hierbij mijn rechterhand ,ik heb echt haar ervaring nodig.

Elke dag leer ik bij door mijn zeer ervaren leidingteam waar ik heel trots op ben en zij staan me bij met raad en daad.

In mijn dagelijks leven werk ik alweer 22 jaar als verpleegkundige in het NoordWest ziekenhuis in Den Helder . Sinds oktober vorig jaar een funktie waarbij ik elk weekend vrij ben dus zaterdag gewoon opkomst kan draaien.

Ik hoop op nog vele leuke jaren bij de zeeverkenners leiding te mogen geven

Groetjes Sandra.

Stuurvrouw Marijke van de Veen - Beste ouders en Aquarius leden!

Mijn naam is Marijke van de Veen, ik ben 18 jaar, kom uit Dirkshorn, studeer HBO Verpleegkunde aan de Hogeschool van Amsterdam en werk bij verpleeghuis Magnushof in Schagen. Toen ik 8 jaar oud was kwam ik bij scouting Aquarius. Na 7 jaar bij de zeeverkenners te hebben gezeten werd ik stuurvrouw van de Zeeverkenners en jeugdlid bij de Wilde vaart. Scouting is een groot deel van mijn leven geworden. Mijn ouders en zusje Irene (leiding Dolfijnen) zijn ook actief bij de scouting. Zelfs heb ik mede door de scouting mijn vriend Yannick (stuurman Wilde vaart) leren kennen. Ik geef met heel veel plezier leiding aan de leuke zeeverkennergroep en hoop dit nog lang en met veel plezier samen met Donovan, Rick en Sandra te kunnen doen.

Liefs Marijke

Stuurman Donovan Mengers -  Beste leden en ouders,

Ik ben vorig jaar na de zomer begonnen als leiding bij de zeeverkenners. Mijn naam is Donovan Mengers, ik ben 19 jaar oud, ik kom uit Sint Maarten en heb 1 mooie zoon samen met mijn vriendin Amy. (leiding dolfijnen) Ik werk als stuurman in de binnenvaart bij Spaansen. Mede door scouting heb ik mijn beroep gevonden. Ik ben in 2009 geworden van Aquarius bij de dolfijnen. Ik ben in 2013 begonnen als leiding bij de dolfijnen. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan maar ik zocht meer uitdaging en vanwege leiding tekort bij de zeeverkeners ben ik in 2017 begonnen als leiding bij de zeeverkenners.

Groet, Donovan

Stuurman Rick de Waard -  Hoi allemaal,

Ik ben Rick de Waard, 19 jaar oud en nu voor het 3e jaar leiding bij de zeeverkenners van Aquarius. Door het uit elkaar vallen van het oude leiding team ben ik 2,5 jaar geleden, na 7 jaar lid te zijn geweest, in deze positie terecht gekomen. Ik vind het erg leuk om elke zaterdag ochtend de zeeverkenners leiding te geven en volgens mij is dat andersom ook zo.

Tot nog veel leuke en gezellige opkomsten!

Groetjes,
Rick