Wilde vaart leiding stelt zich voor!

Schipper Anne en stuurman Yannick

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 24-03-2018 | 04:02:25

Per 1 januari hebben wij afscheid genomen van schipper Tim en sindsdien beschikt de Wilde vaart van Aquarius over nieuwe leiding! Schipper Anne en stuurman Yannick stellen zich voor:

 

Schipper Anne Kramer - Beste ouders en Aquarius leden!

Sinds 1 januari ben ik Schipper van de Wilde Vaart. Sommige van jullie kennen mij al van de Dolfijnen en de gezamenlijke kampen. Mijn naam is Anne Kramer, 28 jaar en ik kom uit Den Helder, getrouwd en ik heb een prachtige dochter van 2. In 1999 ben ik begonnen als zeeverkenner bij de I.N.K.A’s een echte meidengroep, vanaf ongeveer 2005 ben ik leiding, eerst bij de kabouters en daarna bij de Dolfijnen/ zeeverkenners en Wilde Vaart.Hier ben ik eerst gewoon leiding geweest, en na 4 jaar werd ik schipper. Dit was een geweldige tijd, helaas werd de groep steeds kleiner en toen kwam het besluit om de Dolfijnen en Zeeverkenners samen te voegen. Ook dit vond ik geweldig leuk om te doen.Omdat ik niet met scouting wilde stoppen heb ik gevraagd of ik me nuttig kon maken bij Aquarius! Eerst heb ik mij nuttig gemaakt bij de Dolfijnen dit was onwijs leuk maar de Wilde vaart had nieuwe leiding nodig en ik was wel toe aan een andere speltak! Dus jullie zullen mij nu elke vrijdagavond zien samen Yannick hoop ik een leuke tijd tegemoet te gaan en de wilde vaart een leuke tijd te bieden zodat zij kunnen genieten van alle leuke dingen die waterscouting te bieden heeft!

Tot vrijdag!

Liefs,

Anne

 

Stuurman Yannick Elsinga - Beste ouders en Aquarius leden!

Ik ben Yannick Elsinga, 19 jaar, in het dagelijks leven ben ik stuurman in de binnenvaart en ik kom uit Sneek (Friesland). Sinds een jaar loop ik rond bij deze gezellige vereniging en houd ik mij bezig met het onderhoud van de sleper Ursa Major en de vletten.
Ik ben bij de vereniging gekomen omdat ik niet kon doorgroeien bij de scoutingvereniging in Sneek en zocht naar wat anders.
Toen ik Marijke (stuurvrouw bij de Zeeverkenners) ontmoette en een relatie met haar kreeg ben ik bij de Aquarius groep gekomen.
Ik ben hiervoor bij scouting Sneek 4 jaar dolfijnenleiding geweest en heb ik de zeeverkenners de kneepjes van het onderhoud aangeleerd als lid van het onderhoudsteam.

Ik heb veel zin om de wilde vaart samen met Anne te gaan begeleiden en zie het als een nieuwe fijne uitdaging!

Groetjes Yannick