Zeeverkenners: water4daagse 2019!

Geef je snel op!

Water4daagse is hét evenement voor de regionale admiraliteit 23 (RA23). Samen met 3 andere groepen uit de regio strijden wij 4 dagen lang op en rond het water om felbegeerde prijzen voor zeilen, roeien en wrikken te winnen. Ook is er een prijs te winnen voor de dagtocht: een tocht voor échte bikkels! Het water4daagse vindt plaats in van Ewijcksluis gelegen aan het Amstelmeer. Op een groot terrein gelegen aan de haven kamperen wij samen met de Jutters uit Den Helder, Vita Nova uit Schagen en scouting Anna Paulowna. Het belooft weer een geweldig kamp te worden waarin de wedstrijden maar vooral veel plezier centraal staan!

Adres kampeerterrein nabij haven van Ewijcksluis:

Binnenhaven 3a

1761 JR

Van Ewijcksluis

Aankomst: 29 mei om 19:00 uur, vervoer is op eigen gelegenheid.

Op zondagmiddag 2 juni is het weer tijd om naar huis te gaan. De verwachting is dat we rond 15:00 uur klaar zijn. Mocht dit later of eerder worden, nemen wij contact op met de ouders/verzorgers. Ook hierbij is het vervoer op eigen gelegenheid.

De begeleiding van dit kamp zal in handen zijn van: Schipper Sandra, Stuuvrouw Marijke, Stuurman Yannick en Stuurman Rick.

Kosten: De kosten voor dit geweldige kamp komen op 45 euro per persoon.

Om de inschrijving overzichtelijk te houden werken wij vanaf nu met een inschrijflink via SOL (scouts online).

Inschrijfformulier water4daagse 2019 (https://sol.scouting.nl/as/form/25937/participant/new)

- Log in via SOL (deze gegevens zijn verstrekt bij inschrijving bij de vereniging)

- Meld je aan via het formulier ’’water4daagse 2019’’

- Betaal de kosten: Gelieve de kosten over te maken op NL 50 INGB 0009481452 tnv Scouting Aquarius onder vermelding van de naam van de deelnemer en ’Water4daagse 2019’.

Mocht de inschrijving niet lukken: neem dan even contact op met de leiding of met het bestuur via: info@scoutingaquarius.nl

Paklijst:

-          Volledig scoutinguniform (uniform + das)

-          Isolatiematje (geen luchtbedden ivm beperkte ruimte)

-          Slaapzak

-          Kussen

-          Pyjama

-          Zonnebrandcreme

-          Toiletspullen

-          Regenkleding/zeilkleding (!)

-          Gekeurd reddingsvest (indien in eigen gebruik)

-          Warme trui

-          Groepstrui (indien in bezit)

-          Voldoende ondergoed (minimaal 5 stel)

-          Voldoende paar sokken (minimaal 5 paar)

-          Voldoende bovenkleding (shirts)

-          Voldoende onderkleding (spijkerbroeken)

-          Zwemkleding en handdoek

-          Stevige schoenen (geen regenlaarzen!)

-          Waterdichte tas (voor in de boot)

-          Broodtrommel

-          Bidon/veldfles

-          Zaklamp

-          Eventueel wat zakgeld om tijdens de dagtocht wat te kopen (snacks, souvenier)

-          Medische formulieren + kopie ID kaart en zorgpas (medisch formulier is te downloaden via de website), graag bij aanvang van het kamp inleveren bij stuurvrouw Marijke van de Veen

Electronica:

We verbieden het niet om elektronica (camera’s, telefoons etc) mee te nemen, dit is op eigen risico. Telefoons en andere communicatie apparatuur wordt door de leiding ingenomen en op bepaalde tijdstippen teruggegeven. Dit om onder andere de sfeer op kamp te bewaren. Het opladen van telefoons en elektronica is niet mogelijk. Uitzondering: de bootsleider mag tijdens wateractiviteiten zijn/haar telefoon wel meenemen en kan op het kamp opgeladen worden.

Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in en gaan er alles aan doen om er een geweldig kamp van te maken. Wij zien jullie aanmelding graag z.s.m tegemoet!

Leiding zeeverkenners: Sandra, Marijke, Yannick en Rick

Water4daagse 2015 luchtfoto Water4daagse 2015 luchtfoto