Alle vaarplannen
maandag
maandag 13 juli 00:00 uur vrijdag 21 augustus 00:00 uur

LEKKER ZEILEN in de zomervakantie

Iedereen van onze groep kan deze zomervakantie gaan varen. ECHTER zijn er wel wat regels waar een ieder zich aan moet houden. Hieronder de procedure voor ALLE leden.

1. Er moet minimaal 1 lid meegaan die het CWO-3 heeft. Dit is een VERPLICHTING!

2. Per vlet niet meer dan 5 personen. Als er iemand ouder is dan 18 jaar geldt de 1,50 meter afstand!!

3. Als je welp bent draag je verplicht een reddingsvest. Net als normaal.

4. Zwemmen alleen vlak bij de wal. Het lijkt een klein stukje. Maar veel mensen kunnen van midden op het meer de kant niet halen met zwemmen.

5. Je vraagt tevoren toestemming aan de hoofdleiding (Schippers: Sam, Marijke of Pieter). Van een van hen krijg je de sleutel van het clubhuis.

6. Na afloop wordt alles weer netjes opgeruimd. Als het heeft geregend graag de zeilen uithangen en de volgende dag weer opbergen.

7. De sleutel weer terugbrengen bij de hoofdleiding.

8. Als er iets kapot is, of er zijn andere klachten: direct melden bij de leiding. Er gaat wel vaker iets kapot. Dus dat vinden we niet erg. Veel ernstiger is het als je niets meldt en de volgende komt er op een ongunstige wijze achter.

9. VEEL PLEZIER !!